Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange

Scarpa PHANTOM TECH HD Black- Brıght Orange (87425-210_Black- Bro)

Marka : Scarpa
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺9.299,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺8.369,91(KDV Dahil)
Adet :

Phantom Tech, soğuk havalarda dağcılık ve buz tırmanışı için süper hafif, teknik olarak hassas, bir bottur. 

Su geçirmez tozluk tasarımı, yüksek derecede el becerisi ve hissi ile hafif ancak son derece dayanıklı bir dış yüzey oluşturmak için PU Tek teknolojisini kullanır ve aynı zamanda toplam ağırlığı 110 g azaltmaya yardımcı olarak Phantom Tech'i sınıfındaki en hafif bot yapar. 

İç kabuk, Primaloft 100 yalıtım katmanına sahiptir ve sıcaklığı ve nefes alabilirliği artıran Primaloft Silver iplikleri içerir.

Revize edilmiş hızlı kilit sistemi, ayarlanması kolay, ayak üzerinde güvenli bir tutuş sağlar. 

Phantom'daki yeni taban birimi, en yeni C3 otomatik ile mükemmel bir sinerji için yeni bir TPU krampon eki ve karbon tech 3 SL orta taban ile daha fazla yastıklama ve daha hassas bir ayak hissi vermek için AC Tech rulosunu (Ribelle ailesinden türetilmiştir) kullanır. 

PRIMALOFT®

PRIMALOFT® NEDİR?

PrimaLoft® yalıtım ürünleri, yüksek kaliteli soğuk hava ekipmanları için üstün performans sunar. PrimaLoft® hafiftir, nefes alabilir ve mükemmel su geçirmezliğe sahiptir, böylece en zorlu koşullarda bile kuru, sıcak ve rahat kalırsınız.

PRIMALOFT® NASIL ÇALIŞIR

İnsan vücudu ısınmak için enerji kullanır. PrimaLoft®, vücudun sıcaklığı korumasına ve enerji tasarrufu yapmasına yardımcı olmak için patentli bir mikrofiber yapı kullanır.

PrimaLoft® kuş tüyü kadar sıcak, sıkıştırılabilir, nefes alabilir ve en zorlu koşullarda bile kuru, sıcak ve rahat kalmanız için üstün su geçirmezlik sunar.

Bu performans nitelikleri ve teknik avantajlar, PrimaLoft®'u performans ayakkabısı için en iyi ısı yalıtımı haline getirir. 

Phantom 6000 & 8000 PrimaLoft® , yüksek performanslı yalıtım ve değerin mükemmel birleşimidir.

Bu teknoloji, belirli performans özellikleri için ultra ince ve çok çaplı fiberleri birleştirir.

Özel olarak işlenmiş ultra ince lifler, suya dayanıklı bir yalıtım yapısı oluşturmaya yardımcı olurken, çok çaplı lifler çatı katı oluşturmaya yardımcı olur.

 

Phantom Guide PrimaLoft® Eco Ayakkabı yalıtımı ayakları kuru, sıcak ve rahat tutar ve çevrenin daha sağlıklı olmasına yardımcı olur.

PrimaLoft, aktif dış mekan ayakkabıları için ideal olan esnek, performans yalıtımı oluşturmak için %50 saf lifleri %50 geri dönüştürülmüş malzemelerle harmanlar.

 

PrimaLoft Eco Ayakkabı sıcak tutar, hafiftir, suya dayanıklıdır, nefes alabilir ve mükemmel sıkıştırma geri kazanımına sahiptir. Kuru kalmak her zaman bir seçenek olmadığından, PrimaLoft Eco Footwear'ın ayakları ıslakken bile sıcak tuttuğunu bilmek güzel.

 

Vibram

Vibram®, müşterilerinin nerede olurlarsa olsunlar güvenilir ve sürekli kaliteden yararlanabilmelerini sağlamak için endüstriyel tasarım faaliyetlerini, yönetimsel ve devletsel işlevleri, yeni teknoloji ve yeni ürün geliştirmelerini İtalya'nın Varese eyaletindeki Albizzate'de üretilmektedir. 

Crampon Rating B3

B3 dereceli botlar (Mont Blanc, Phantom serisi) yaz alpinizmi, buz , karışık arazi ve aşırı kış alpinizmi için tasarlanmıştır.

Bu botlar bir C3 kramponu ile uyumludur. 

HDry®

HDry® kalite standardı sayesinde bu sistemle üretilen ayakkabılar en yüksek seviyede su geçirmezlik, nefes alabilirlik ve izolasyona sahiptir.

Su geçirmez ve nefes alabilen zar, üst iç kısma sıkıca lamine edilmiştir ve suyun girebileceği dikişler ve boşluklar yoktur: yağmur ve soğuk ayakkabının dış yüzeyinde engellenir ve büyük miktarda kuru hava ayaklarınızı sıcak ve rahat tutar.

Ultra ince su geçirmez membran ve benzersiz laminasyon yöntemi, ayağınıza tam oturur ve ayakkabılarınızı gün boyu kuru ve hafif tutar. 

AĞIRLIK 780g – ( 42 numara için )

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR