Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange
Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange

Scarpa PHANTOM 8000 HD Black- Brıght Orange (87401-500_Black- Bro)

Marka : Scarpa
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺14.599,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺13.139,91(KDV Dahil)
Adet :

Scarpa Phantom 8000 HD, dünyanın en yüksek ve en soğuk dağlarında kullanım için en sıcak teknik botu yaratmak için SCARPA tasarımının zirvesini temsil ediyor. 

Keşif gezilerinde kanıtlanmış çift çizme konsepti etrafında inşa edilen yenilikçi Phantom 8000, tozlukta H-Dry doğrudan laminasyon ve PU Tek Teknolojisi ile son teknoloji ürünü yapı ve toplam ağırlığı 100g azaltmak için bir karbon Tech 3 SL orta taban kullanır.

Tozlukta artık dış botun eldiven giyerken giyilip çıkarılmasını daha da kolay hale getirmek için dengelenmiş su geçirmez bir fermuar vardır. 

İç kabuk şimdi daha da sıcak ve kullanımı daha kolay. Wintherm teknolojisi, körüğün altında ikincil bir yalıtım katmanı oluşturur.

Yeni hızlı kilitli bağcık sistemi ve hızlı askılı kapatma ile birleştirilen Sock-fit XT dil, ayağın üzerinde hiçbir baskı noktası olmadan sıkı ve hassas bir uyum elde etmeyi daha da kolaylaştırır. 

Yeni Altitude 8000 iç bot, su tutmaz Wintherm teknolojisine sahip su tutmaz Microtech'i ve EVA ve 5 mm mantardan yapılmış yeni bir iç taban, ayağın etrafına rahat ve son derece sıcak bir ekosfer eklemek için bir araya getiriyor.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER 

Vibram

Vibram®, müşterilerinin nerede olurlarsa olsunlar güvenilir ve sürekli kaliteden yararlanabilmelerini sağlamak için endüstriyel tasarım faaliyetlerini, yönetimsel ve devletsel işlevleri, yeni teknoloji ve yeni ürün geliştirmelerini İtalya'nın Varese eyaletindeki Albizzate'de üretilmektedir. 

HDry®

HDry® kalite standardı sayesinde bu sistemle üretilen ayakkabılar en yüksek seviyede su geçirmezlik, nefes alabilirlik ve izolasyona sahiptir.

Su geçirmez ve nefes alabilen zar, üst iç kısma sıkıca lamine edilmiştir ve suyun girebileceği dikişler ve boşluklar yoktur: yağmur ve soğuk ayakkabının dış yüzeyinde engellenir ve büyük miktarda kuru hava ayaklarınızı sıcak ve rahat tutar.

Ultra ince su geçirmez membran ve benzersiz laminasyon yöntemi, ayağınıza tam oturur ve ayakkabılarınızı gün boyu kuru ve hafif tutar.

 

Stiffness Rating B3

B3 dereceli botlar (Mont Blanc, Phantom serisi) yaz alpinizmi, buz , karışık arazi ve aşırı kış alpinizmi için tasarlanmıştır.

Bu botlar bir C3 kramponu ile uyumludur. 

AĞIRLIK 1050g – ( 42 numara için )

Tozluk

H-Dry® membranlı su itici kumaş: maksimum konfor sağlamak için elastik S-Tech Shoeller kumaş + Maksimum gücü garanti etmek için PU Tek kumaş + su geçirmezlik performansı sağlamak için lamine H-Dry® membran. Primaloft® Gold Insulation maksimum ısı yalıtımı için 200 g/m2 + elastik, sıcak, nefes alabilen mikro polar.

KABUK

Su itici microtech + su itici mikro fiber + Win Therm teknolojisi + THL 5 (EVA + 5mm Cork) izolasyon. Ayağı çorap gibi sarmak için elastik kumaşlı, su tutmaz ve nefes alabilir Sock-Fit yapı sistemi. Rahat uyum.

İç taban

Hafızalı köpük ve alüminyum ara katmanın yanı sıra düşük sıcaklık için bir mikropil katmanına sahip mikrofiber.

BAĞLANTI

Dış kapatma: Flex Seal, su geçirmez fermuar.

İçten kapama: Hızlı kilit sistemi, Dyneema ip ile ikiye bölünmüş hızlı kapama sistemi. Çekme tırnakları ayağı kademeli olarak sarar.

Maksimum ağırlık tasarrufu için Newflex özellikli Gravity Lite. Otomatik kramponlarla uyumludur.

ÇIKARILABİLİR ASTAR

ALTITUDE 8000: Çıkarılabilir güçlü ve su itici astar + EVA 2mm + Win Therm teknolojisi (3D ağ + alüminyum + yalıtım keçesi) + Aerojel ekler + Primaloft® Gold Yalıtım 600 g/m2. Küçük hacimlerde maksimum konfor ve yalıtım. Dahili fermuar, botu giymeyi kolaylaştırır ve dış kumaş.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR