Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange
Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange

Scarpa PHANTOM 6000 HD Black-Orange (87408-500_Black-Org1)

Marka : Scarpa
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺12.999,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺11.699,91(KDV Dahil)
Adet :

Scarpa Phantom 6000 HD, 6000 metrelik zirvelere veya soğuk hava dağcılığına tırmanmak için tasarlanmış çift katmanlı bir bottur. 

Phantom 6000, 6000 metrelik Himalaya zirvelerine tırmanmak için mükemmel, sıcak, sağlam ve hafif olacak şekilde tasarlanmıştır.

Dış kabuk, krampon aşınmasına karşı üstün aşınma direnci için yüksek mukavemetli KCN-Tech naylon ve uygun olarak adlandırılan Süper Kumaş karışımından yapılmıştır.

Kabuk ayrıca bir Outdry su geçirmez membran ile lamine edilmiştir ve iri su geçirmez esnek contalı fermuar ile kapatılmıştır.

Hibrit kauçuk ve geleneksel tabandan daha fazla yalıtım sunan EVA yapısıyla dış taban, önemli olduğu yerde ağırlıktan gerçekten tasarruf etmek için tasarlanmıştır.

 

Tozluğun altında hafif ve destekleyici Microtech'ten yapılmış, yalıtım için mantar ve EVA ile lamine edilmiş ve hızlı kilitli bağcık sistemiyle sabitlenmiş (kalın eldivenlerle bile kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmış) bir çizme bulunur. Çift çekme tırnağı, onları giymeyi ve çıkarmayı kolaylaştırır. 

Çıkarılabilir "Altitude 6000" iç bot, sıcaklığı en üst düzeye çıkarmak için 2 mm yüksek yoğunluklu EVA yalıtım katmanı ve gümüş bir PU film ile ayağa en yakın mikropil Primaloft ile kaplanmıştır. Taban, iletken ısı kaybını azaltmak için 4 mm EVA ile ayrıca yalıtılmıştır. Çift çekme tırnağı ve büyük Velcro kapatma, onları giymeyi ve çıkarmayı çok kolaylaştırır ve taban, karda hızlı geziler için kaymaz bir desene sahiptir!

 

TEKNİK ÖZELLİKLER 

Vibram

Vibram®, müşterilerinin nerede olurlarsa olsunlar güvenilir ve sürekli kaliteden yararlanabilmelerini sağlamak için endüstriyel tasarım faaliyetlerini, yönetimsel ve devletsel işlevleri, yeni teknoloji ve yeni ürün geliştirmelerini İtalya'nın Varese eyaletindeki Albizzate'de üretilmektedir. 

HDry®

HDry® kalite standardı sayesinde bu sistemle üretilen ayakkabılar en yüksek seviyede su geçirmezlik, nefes alabilirlik ve izolasyona sahiptir.

Su geçirmez ve nefes alabilen zar, üst iç kısma sıkıca lamine edilmiştir ve suyun girebileceği dikişler ve boşluklar yoktur: yağmur ve soğuk ayakkabının dış yüzeyinde engellenir ve büyük miktarda kuru hava ayaklarınızı sıcak ve rahat tutar.

Ultra ince su geçirmez membran ve benzersiz laminasyon yöntemi, ayağınıza tam oturur ve ayakkabılarınızı gün boyu kuru ve hafif tutar. 

AĞIRLIK 1005g – ( 42 numara için )

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR